۱- هدف از طراحی وب سایت
در هنگام راه اندازی یک سایت اولین پرسشی که باید از خود بپرسید این است که ” هدف از طراحی وب سایت چیست؟”
استفاده از افکار خاص و ویژه ، در طراحی یک سایت مناسب تر به شما کمک خواهد کرد.
چطور می شود  محصولات خود را به فروش رساند؟ چگونه خریداران بیشتر از شما خرید کنند تا از رقبایتان؟ برای اطمینان از فروش محصولات و رقابت با سایر فروشنده ها ، وب سایت چه کاری باید انجام دهد؟
بنابراین برای فروش بیشتر محصولاتتان می توانیداز نکات زیر استفاده کنید.
1.برجسته کردن طیف وسیعی از محصولاتی که به فروش می رسانید، 2.متقاعد کردن مشتریان برای خرید از شما، 3.ترویج پیشنهاد های ویژه ، 4.تاکید بر این نکته که من قابل اعتماد هستم ، 5.تاسیس یک تجارت آفلاین به خوبی یک تجارت آنلاین ، 6.تشویق مشتریان برای بازدید مرتب از سایت .
اگر شما بتوانید وب سایتی طراحی کنید با اهدافی که در بالا گفته شد ، قطعا به اهداف خود خواهید رسید. البته ارزیابی شرکت طراحی وب سایت شما نیز در این زمینه موثر است.
اگر قبل از شروع هر کاری اهداف خود را ارزیابی کنید قطعا اشتباهات پر هزینه ای نخواهید داشت.

 


۲- مخاطبان هدف شما
اغلب اوقات یک وب سایت می تواند فرصتی برای رسیدن افراد به اهدافشان باشد. بازاریابی آنلاین نیز مانند بازاریابی آفلاین از قوانین خاصی پیروی می کند. برای این کار ابتدا هدف خود را از بازاریابی مشخص کنید و هیچ وقت سعی نکنید تا همه افراد را از خود راضی و خوشنود نگه دارید. ظاهر و عملکرد وب سایت شما نیز باید بر اساس خواسته ها و نیازهای مشتری هایتان باشد زیرا وب سایت برای مخاطبان شما طراحی شده است نه برای شما.

 


۳- فرآیند هایی که سایت می بایست از آنها حمایت کند
نیازهای تجاریتان را تجزیه و تحلیل کنید (اهدافی که در بالا یاد آوری شد). به این نکته فکر کنید که وب سایت شما چگونه می تواند از این نیازها پشتیبانی کند؟
به عنوان یک قاعده این مطلب را به یاد داشته باشید که هرچه نیازهای شما بیشتر باشد هزینه شما نیز برای طراحی یک سایت بیشتر خواهد شد. البته این بدان معنی نیست که شما از نیازها و خواسته هایتان گذشته و یا آنها را تقلیل دهید. اگر این خواسته ها همان چیزی باشد که وب سایت به آن نیاز دارد در این صورت باعث پیشرفت و کارایی بهتر سایت شما خواهد شد. این بدان معنی است که در مورد نیازهایتان به خوبی فکر کنید.
برای اینکه بر روی اهداف و فرآیندهای وب سایت خود متمرکز شوید ، باید به فرآیند راه اندازی سایت به همان صورتی نگاه کنید، که به فرآیند استخدام یک کارمند و پیشرفت او نگاه می کنید.

 


 ۴- بودجه شما
یک قانون ساده هنگام راه اندازی سایت : عملکرد بیشتر = هزینه بیشتر
قبل از انجام هر کاری باید مقدار بودجه خود را در نظر بگیرید.همیشه گزینه هایی وجود دارند که شما بدون آنها قادر به انجام کاری نیستید. برای مثال اگر تمایل دارید که محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید، نباید در سایت خود صحبتی از این مطلب به میان آورید. اما گاهی اوقات انتخاب های بیشتری در پیش روی شماست. اگر قصد شما از طراحی یک سایت ترویج و تبلیغ هتل¬تان است باید امکاناتی را برای مشتریان در وب سایت خود در نظر بگیرید. به طور مثال آنها باید بتوانند هتل شما را به صورت آنلاین رزرو کنند و یا اینکه با شماره ای که بر روی سایت قرار می دهید تماس بگیرند.
بودجه شما نباید بر اساس هزینه ها باشد. به هر حال این مطلب را هم مد نظر قرار دهید که اگر برای وب سایت خود سرمایه گذاری بیشتری کنید، درآمد بیشتری نیز نصیبتان خواهد شد. برای مثال امکانات رزرو آنلاین هزینه بیشتری برای شما در بر خواهد داشت ، اما با این کار می توانید مشتریان بیشتری برای خود داشته باشید.
در مورد هزینه های جانبی هم فکر کنید. آیا شما به یک لوگو نیاز دارید؟ آیا به گزارشی از فعالیتهایتان احتیاج دارید؟ با یک سرمایه گذاری خوب می توانید یک نام تجاری خوب برای خود داشته باشید. برای مثال اگر وب سایت شما مطالب و رونوشت مناسب و خوبی داشته باشد علاوه بر کسب در آمد بیشتر، هزینه اولیه نیز به شما باز خواهد گشت.
در هنگام راه اندازی یک سایت یکی از مهمترین مسائل، تشخیص این نکته است که از سایت خود چه می خواهید و اگر می خواهید در سایتتان یک نقشه تعاملی داشته باشید ابتدا باید با شرکت طراح وب سایت مشورت کنید و ببینید که آیا انجام این کار نیاز است یا خیر، و اگر لازم است هزینه های آن را برآورد کنید.مطمئن باشید که هر عملکردی از جانب شما، جایگاه خود را در وب سایت پیدا خواهد کرد.

 


۵- آرم و نام تجاری مورد نیاز
ممکن است در حال حاضر شرکت شما نام و آرم تجاری قدرتمندی برای خود داشته باشد.اما اگر آرم و نامی تجاری ندارید ، شرکت طراح وب سایت تان باید آرم و نامی تجاری برای شما طراحی کند و آن را در وب سایت شما قرار دهد.
یک نام تجاری خوب ، اگر به درستی استفاده شود، احساس اطمینان را در مشتریان بوجود می آورد ، و این اطمینان رابه آنها می دهد که شما یک فرد کاملا حرفه ای هستید.
احساس شناخت ، اعتماد را به وجود می آورد. همه ما به طور ناخود آگاه بیشتر به افرادی اطمینان می کنیم که قبلا آنها را دیده باشیم. نام تجاری شناخته شده نیز به همین صورت است. اگر شما یک فروشگاه با آرم تجاری شناخته شده ای داشته باشید، به راحتی می توانید محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید. مشتریان به سایتی که نامی شناخته شده داشته باشد بیشتر اطمینان می کنند.
شما باید از نام تجاری خود در تمامی قسمتها مانند، سربرگ، آگهی ها و غیره استفاده کنید. اگر مشتریان آرم تجاری شما را قبلا دیده باشند، مطمئنا بیشتر به شما اطمینان خواهند کرد.

 


۶- محتوا: متن وتصاویر
محتوا مهمترین قسمت یک سایت است
اول اینکه مشتریان بدانند که در سایت شما به دنبال چه چیزی هستند و در واقع شما با تولید محتوا به آنها احترام گذاشته اید و اطلاعات مفیدی را در اختیار آنها قرار داده اید که این موضوع برای مخاطبان شما بسیار ارزشمند است و دیگر اینکه شما نیز این اطمینان را پیدا کنید که موتورهای جستجو گر بهترین جستجو را در وب سایت شما انجام می دهند.معمولا افراد ترجیح می دهند که برای پس انداز بیشتر ، خودشان مطالب وب سایتشان را آماده کنند. اما همانطور که قبلا اشاره شد، محتوا مهمترین قسمت یک وب سایت است که در دراز مدت درآمد بیشتری برای شما ایجاد می کند.
بعضی افراد هستند که به خوبی می نویسند. اما اهمیت استفاده از کلمات کلیدی، عبارات کلیدی و غیره ، ضرورت این امر را می رساند که نگارش مطالب یک سایت، خود یک هنر است.
اهمیت استفاده از تصاویر نیز نباید دست کم گرفته شود.سایت مانند یک رسانه تصویری است که تفاوت تصاویر خوب و حرفه ای با تصاویر بد نباید دست کم گرفته شود.

 


۷- آیا قادرید که زمانتان را به سایتتان اختصاص دهید؟
سایت یک ابزار بازاریابی است. اما تنها زمانی به عنوان یک ابزار کار می کند که شما به طور مداوم از آن استفاده کنید.
ممکن است شما بهترین وب سایت دنیا را طراحی کرده باشید، اما اگر زمان خود را به آن اختصاص ندهید، قطعا به اهدافتان نیز نخواهید رسید.
شما باید مطالب را به روز رسانی کنید، سریعا به ایمیلها و سوالات پاسخ دهید و به فکر پیشرفت سایت خود به صورت آنلاین و آفلاین باشید. رعایت تمامی این نکات باعث موفقیت وب سایت شما خواهد شد.
 شما باید برای سایت خود کارمندی استخدام کنید تا به سوالات پاسخ گوید، سفارشات را بگیرد و به مشتریان سرویس دهد. رعایت تمامی موارد فوق باعث پیشرفت کار شما و صرفه جویی در وقتتان خواهد شد.

 


۸- نام دامین خود را انتخاب کرده اید؟
داشتن یک اسم دامین برای راه اندازی یک سایت کاملا ضروری است. گاهی اوقات انتخاب یک اسم کاملا واضح است.به هر حال انتخاب یک اسم آنقدر ها هم ساده نیست.
هرگز یک نام شناخته شده را بایک domain متفاوت ترکیب نکنید( مانند Amazon. TV). قطعا مشتریان شرکت آمازون متوجه نخواهند شد که این نام و این محصولات متعلق به شرکت آمازون نیست.
اطمینان پیدا کنید که از نام انتخابی شما قبلا کسی استفاده نکرده باشد، و اگر اینگونه بود از شرکت طراح وب سایتتان بخواهید که آن نام را برای مدت زمان حداقل ۲ سال برای شما خریداری کند. برای اینکه موتورهای جستجوگر بزرگ Domain هایی را که برای یک سال خریداری شده اند به خوبی جست و جو نمی کنند و نام وب سایت شما را همراه با سایت های بی ارزش و بی محتوا نمایش می دهند.

 


۹- اهمیت وب سایت و بهینه شدن و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل
چقدر برای شما اهمیت دارد که در هنگام جست و جوی یک نام به خصوص اسم سایت شما در بالای صفحه گوگل پدیدار شود؟آیا این کار ضروری است؟
برای بعضی از شما این کار ضروری است که در این صورت می بایست از یک متخصص حرفه ای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو استفاده کنید. استفاده از این تجارت(SEO) هزینه زیادی در بر خواهد داشت، بنابراین قبل از شروع به هر کاری باید اطمینان حاصل کنید که هزینه اولیه به شما بر می گردد.
اگر سایت شما جزو ۱۰ صفحه اول رتبه بندی شده در گوگل باشد در آمد سالیانه شما ۱۰۰۰۰۰ دلار در سال افزایش پیدا خواهد کرد . بنا براین برای کسب این در آمد نیازمند ۳۰۰۰ دلار سرمایه گذاری در سال هستید. حتی اگر قصد دارید که ۲۹۰۰ دلار در سال سرمایه گذاری کنید، بهتر است که به راه دیگری فکر کنید .
مراقب شرکتهای کلاه برداری باشید که به شما وعده می دهند تا نام سایت شما در ۱۰ صفحه اول گوگل قرار دهند . شاید گوگل را بتوان فریب داد تا نام سایت شما جزو ۱۰ صفحه اول باشد اما با این کار قابلیتهای بسیار زیادی از سایت شما از بین خواهد رفت . حتی پس از مدتی ممکن است گوگل نام سایت شما را در ۱۰ صفحه آخر خود نیز نیاورد.


۱۰- احتیاجات سایت شما در آینده چیست؟
هنگام راه اندازی یک سایت می بایست به چگونگی بسط و گسترش آن نیز فکر کنید. این تمام چیزی است که به آن نیاز دارید.ممکن است شما به یک وب سایت بروشور مانند احتیاج داشته باشید یا با استفاده از تجارت آفلاین محصولات خود را به فروش برسانید. اما باید بررسی کنید که کدامیک از این موارد به گسترش و پیشرفت سایت شما بیشترین کمک را خواهند کرد؟
شما شاید در ابتدا یک یا دو سفارش در هفته داشته باشید که با استفاده از یک سیستم رزرو ساده خودتان از عهده انجام آن بر آیید. اما اگر تعداد آنها به ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ عدد در هفته برسد، چه خواهید کرد؟پس برای اینکه مشتریهای خود را از دست ندهید از ابتدای راه اندازی سایت نیازهای آینده آن را ارزیابی ، تجزیه و تحلیل و بررسی کنید و سایت خود را به روز نگه دارید.